Dag 192 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn

Dag 192 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn.


 Ik besloot vanmiddag er nog even op uit te trekken met de macrolens. Gewoon even lekker in de natuur zijn en ontspannen. Er waren heel veel vlinders te zien en altijd leuk om daar opnamen van te maken. Ik had een vorige keer geprobeerd om een vliegend SintJansvlinder vast te leggen. Die opnamen zijn allemaal in de prullenbak verdwenen. Vandaag maakte ik deze opname, ik vind hem zelf wel heel geslaagd, het is net een aquarel. Ik ben best wel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden.


Reacties

 1. Such a Beautiful Image. So soft and lovely

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Coby,
  Ook ik ben druk bezig geweest met dit vlindertje. De foto die je laat zien geeft een hele mooie compositie en bovendien zijn de kleuren heel mooi zacht, maar persoonlijk mis ik een scherp detail (op de kop bijvoorbeeld). Dat is mijn persoonlijke voorkeur, en dat zegt alleen iets over mij.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Kees, ik kan me wel vinden in je reactie, ik had ook graag een scherp oogje gehad. Het geheel van de opname was ik toch dusdanig content mee dat het toch de foto van de dag is geworden omdat het een anders-dan-anders-foto is.
   Natuurkieker Coby

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders

Ganzen in Nederland