Dag 362 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn

Dag 362 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn.


Met wat meer geluk en vooral wat beter weer had het maar zo kunnen zijn dat ik hier een foto van een sperwer had kunnen laten zien.
Terwijl ik op de laptop foto's aan het uitzoeken was voor mijn foto-expositie, zag ik uit een ooghoek de vogels op de voederplek op de vlucht slaan. 
Ik besloot om even rond te kijken waar de paniek door kwam en zag opeens een sperwer zitten op het dak van het schuurtje.Door het slechte licht en beregende ramen had het geen zin om daar opnamen van te maken. Wel is duidelijk dat het schrikachtige gedrag van de vogels op de voederplek komt doordat ze al eerder hebben kennis gemaakt met deze roofvogel.
Geen foto dus van de sperwer maar in plaats daarvan een van de foto's die ik groot wil laten afdrukken voor de expositie. Ik denk dat deze spin er op groot formaat (75x50) ook heel gaaf uit zal zien
.


Reacties

 1. Brrrr.... ik zie liever een sperwer dan een spin Coby en ik hou ook niet van spinnen arghhh..... Je foto heeft wel een hele aparte uitstraling zo in de druppels :-). Leuk dat deze ook in je expositie komt.

  Ik vind deze vorm van je blog lezen niet echt gemakkelijk. Ik moet steeds terug naar de tegels om te kijken wat er in een blog hieronder staat. Zal vast wennen zijn maar toch.

  Groetjes,. Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor je reactie Helma. Op spinnen wordt nogal verschillend gereageerd, mensen die er van griezelen en mensen die het fascinerende diertjes vinden. Ik begrijp niet helemaal de moeilijkheid met mijn huidige blog, ik kan zelf gewoon doorscrollen van bericht naar bericht.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou dus niet van spinnen (heeft met vroeger te maken)
   Ik zat net op je blog met de kiekendief maar dan moet ik gelijk weer naar je home klikken omdat ik niet door kan scrollen naar een ouder of nieuwe blog.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders

Ganzen in Nederland