Dag 359 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn

Dag 359 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn.


Ik weet niet hoe het bij jullie was vandaag, maar hier bleef het weer grijs en geen zonnetje te bekennen.
Omdat ik er gisteren al op uit was geweest besloot ik vandaag lekker thuis te blijven, beetje lezen, muziekje erbij, heerlijk rustig. Naast de grote zilverreiger had ik gisteren ook heel veel Judas-oren gezien en daar foto's van gemaakt.
Voor de foto was het fijn dat er gisteren wel zon was, want die kon mooi door de zwammen schijnen. Je kunt op deze opname goed zien waarom ze "oren" worden genoemd.
Judasoren zijn eetbaar en ze schijnen ook lekker te zijn. Even heb ik getwijfeld of ik er een paar mee zou nemen om vandaag te eten maar heb ze uiteindelijk gelaten waar ze waren. Ook zonder deze zwammetjes was het pompoen/zoete aardappel/stamppotje overigens ook heerlijk.Reacties

 1. Dag Coby,
  Judasoren, een grote zilverreiger, een kleurige zonsondergang, een tak met waterdruppels. Dat zijn toch prachtige beelden om in je project op te nemen. Nog even, dan is 2018 geschiedenis. Volgend jaar weer zo'n project?
  Prettige jaarwisseling.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Kees het wordt geen 365 dagenproject volgend jaar maar vermoedelijk weer meer aandacht voor informatieve blogjes, zowel op het gebied van natuur zoals ik lang heb gedaan en daarnaast ook aandacht voor het welzijnsdeel van Natuurkieker.
   Ook een fijne jaarwisseling gewenst voor jullie.
   Natuurkieker Coby

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders

Ganzen in Nederland