Dag 175 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn

Dag 175 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn.Mijn dag stond vandaag in het teken van de Frysman triathlon in Gaasterland. Apetrots ben ik op deze bikkel op de foto die deze triathlon heeft voltooid en daarbij de hele marathon op blote voeten heeft gelopen! 
Echt een enorme prestatie vind ik. En waar liepen de atleten trouwens zes keer onderdoor? Een buizerdnest met twee bijna vliegvlugge jongen, je begrijpt dat ik daar ook nog wel even een blik op heb geworpen. Maar alle aandacht vandaag voor deze superatleet!


Reacties

 1. Hoi Coby,
  Deze keer een reactie op 169 t/m 175.
  Een marathon(als onderdeel van de triatlon) op blote voeten zal niet velen lukken. Ik vond het met goede sportschoenen aan al een hele inspanning om een marathon te lopen.
  De afgelopen week ben ik in de Achterhoek geweest. Ik zag daar massa's heideblauwtjes op erica, maar ook veel grote dikkopjes. Een leuk toeval dat je ze hier ook laat zien. De processierups is wel een dier om rekening mee te houden. Het is mogelijk dat we ook zo'n kluwen gezien hebben. Helaas niet gefotografeerd. De reuzenhoutwesp is een schoonheid die ik ook wel eens wil tegenkomen. Hij staat prachtig op de plaat.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders

Ganzen in Nederland