Dag 89 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn

Dag 89 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn.Het weer lokte me vandaag op deze Goede Vrijdag de tuin in. Als je zo aan het rommelen bent kom ik van alles tegen. Zo ook deze huisjesslak, eerlijk is eerlijk, niet mijn grootste vriend, maar vooruit iedereen is welkom in mijn tuintje. Voor mijn gastvrijheid vraag ik soms wel een kleine tegenprestatie en zo moest deze slak vandaag even fotomodel zijn.


Reacties

 1. Hij heeft het goed gedaan.
  Gr Jan(Wilde een Tuin)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, geen klagen over dit fotomodel en hij kruipt nu weer vrolijk door de tuin, iedereen weer blij en tevreden.
   Natuurkieker Coby

   Verwijderen
 2. Hoi Coby,
  Je geeft op deze manier wel een gevarieerd beeld van wat zich in een bepaald jaargetijde afspeelt. Zolang het één foto per dag is, is het voor jou nog wel te doen. Het lukt alleen niet altijd om er snel op te reageren. Ik heb bijvoorbeeld de beelden van de afgelopen week in één keer bekeken.
  Prettige paasdagen, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zelf een mooie uitdaging Kees. Het verleidt me regelmatig om het net even anders dan anders te doen, ik werk nu bijvoorbeeld vaak even met statief en/of flitser. Wat reageren betreft, voel je vrij om het te doen zoals het voor jouw goed kan, er is gelukkig niets verplicht en ik kan me heel goed voorstellen dat je niet op iedere foto reageert. Ik wens jou ook fijne paasdagen. Natuurkieker Coby

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Ganzen in Nederland

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders