Dag 66 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn

Dag 66 van mijn 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn.De dag startte hier met dichte mist,dat betekende wel dat het rustig weer was. Toen de zon er op een gegeven moment bij kwam, kon ik het niet laten om nog even een uurtje in de tuin te rommelen. Verspreid in mijn tuin liggen oude stukken hout. Het is interessant om die af en toe te bekijken om te zien welke beestjes zich daarin bevinden. Vandaag kwam ik zo deze miljoenpoot tegen, een opruimer van oud hout en plantenresten. Een diertje behorend tot de geleedpotigen (dus geen insect) met voorouders die 340 miljoen jaren geleden al op onze aarde voorkwamen.
Reacties

 1. Hoi Coby,
  Het is een aardige gedachte om iedere dag iets te publiceren, maar om dat ook te volgen en er eventueel op te reageren is toch wel een opgave. Mij lukt het in ieder geval niet. Voor je zelf is het wel een origineel dagboek met het meest opvallende van die dag afgebeeld.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voel je zeker niet verplicht om overal op te reageren Kees. Voor mezelf is het inderdaad een soort dagboek en daarnaast ook een fotografische uitdaging.
   Natuurkieker Coby

   Verwijderen
 2. Mooie foto van deze miljoenpoot Coby.

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders

Waarom klepperen ooievaars