Dag 32 van mij 365 dagenproject van Natuurkieker Natuur en Welzijn

Dag 32 van mijn 365 dagenproject van natuurkieker Natuur en Welzijn. Het was vandaag zo'n dag waarop ik twijfelde of ik er nog even een uurtje op uit zou gaan of niet. Het werd uiteindelijk thuisblijven omdat ik geen zin had in een nat pak.



Vogels hebben niets te kiezen en moeten met hun verenpak gewoon alle weersomstandigheden trotseren. Op de foto een prachtige veer van een kerkuil. Schitterende kleuren en het is jammer dat je zelf niet even kunt voelen hoe zacht zo'n veer is. Uilenveren zijn zo gemaakt dat een uil geruisloos kan vliegen.






Het was zo'n dag vandaag waarop ik twijfelde of ik er nog even een uurtje op uit zou gaan of niet. Het werd uiteindelijk thuisblijven, omdat ik geen trek had in een nat pak. Vogels hebben niks te kiezen en moeten met hun verenpak gewoon alle weersomstandigheden trotseren. Hier een prachtige #veer van een #kerkuil. Schitterende kleuren en het is jammer dat je zelf niet even kunt voelen hoe zacht zo'n veer is. Uilenveren zijn zo gemaakt dat een uil geruisloos kan vliegen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders

Ganzen in Nederland