Nhan en Anne in Vietnam

Sinds maandag 14 november zijn Nhan en Anne in Vietnam, waar ze twee maanden zullen verblijven.
Ze verblijven nu inmiddels in Ho Chi Minh City, in het zuiden van Vietnam en ze zullen de komende tijd van zuid naar noord door Vietnam trekken.


Voor het zover was moesten ze natuurlijk van alles regelen en zorgen dat de meest noodzakelijke dingen meegingen in de koffers en rugzakken. Als je denkt wat liggen daar toch voor bussen in die koffers, dat is limonadesiroop en dat is mee als presentje voor familie van Nhan, het is iets wat daar amper te krijgen is.Maandag 14 november zijn Anne en Nhan op het vliegtuig gestapt en zullen dus maar liefst twee maanden door Vietnam trekken. In die tijd zullen ze op bezoek gaan bij familie van Nhan, maar uiteraard zullen ze ook allerlei bijzondere zaken op gebied van cultuur en natuur gaan bezichtigen.


Anne is een nichtje van mij en heeft me beloofd dat ze speciaal voor Natuurkieker extra aandacht zullen hebben voor bijzondere dingen op natuurgebied en dat ze zich aan die belofte houden is hier boven al te zien. Het insect heb ik eerlijk gezegd geen idee van wat het is maar ik gok op een soort krekel, hij is zo'n 4cm groot en maakt bij het vliegen veel lawaai.


Hier boven een klein kikkertje van zo'n 2-3 cm een heel kleintje dus, maar een hele mooie..
Als ze heel veel bijzonders zien op natuurgebied,kan het zijn dat ze een gastblog op Natuurkieker plaatsen, maar ze zijn de hele reis ook te volgen op hun eigen weblog Nhan en Anne in Vietnam
Voor de twitteraars onder ons, ze zijn ook te volgen via twitter @Nhannetravel
Dus wil je op reis vanuit de luie stoel dan kun je deze ondernemende jonge globetrotters twee maanden lang volgen op hun avonturen in Vietnam.

Reacties

 1. Hoi Coby,
  Het lijkt me leuk om zo nu en dan eens op hun weblog te kijken, lijkt me een prachtig land Vietnam.
  Jou weblog over de teek hebben we nog eens goed door gelezen, Ida is ook gebeten door een teek in haar been. Dat werd een hele grote lelijke plek, waar mee ze naar de dokter is geweest. Heeft toen een antibiotica kuur gehad, en een paar keer bloed van haar afgenomen om kijken of ze er niets aan had over gehouden.

  Gr Cees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, dat is leuk dat je aandacht aan Anne en Nhan besteedt. Ik ben heel benieuwd of je er achter kunt komen wat voor dieren enz. ze tegen komen. Misschien dat jouw volgers daar mee kunnen helpen?

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gaan we zeker doen Coby, een prachtig land Vietnam met andere cultuur en natuur!
  Veel succes Anne en Nhan!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een mooi avontuur dat die twee aangegaan zijn, vanuit mijn luie stoel wens ik ze een prachtreis toe!
  groet
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi tante Coby,
  bedankt voor het blogje! We merken het al in de kijkcijfers :p

  we zullen regelmatig wat ntuurdingen plaatsen:)

  Groetjes,
  Anne en Nhan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig dat ze in ieder geval qua natuur voor je willen kijken Coby en zo kunnen wij bij jou weer wat zien van een ander land op natuurgebied. ook leuk dat je er aandacht aan besteed. ik heb geen twitter dus ik kijk wel bij jou als je weer iets over hun reis neerzet.

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders

Ganzen in Nederland