Nieuwe folder en visitekaartjes Natuurkieker Natuur en Welzijn

Bij een nieuw bedrijf horen natuurlijk ook nieuwe visitekaartjes en folders. Een heel avontuur om te bepalen hoe dit pr-materiaal eruit zou moeten zien en welke teksten en foto's er in de folder moesten.
Gelukkig heb ik een paar mensen die altijd als klankbord willen dienen en me van feedback voorzien en ook nu hebben ze dat weer prima gedaan, dankjewel Betsy en Hannie!
Alle ideeën moesten natuurlijk ook worden vormgegeven en dat is gedaan door Ellen Verheijen van Relisa Design. Zij heeft ervoor gezorgd dat er nu visitekaartjes en folders zijn van Natuurkieker Natuur en Welzijn, waar ik helemaal blij mee ben.Reacties

 1. Mooi visitekaartje geworden en duidelijk.
  Gr Jan(Wilde een Tuin)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Coby,
  De vaart zit er nu goed in. Eerst een duidelijke overzichtelijke nieuwsbrief, nu een folder en visitekaartjes. Je hebt inmiddels een goede basis. Succes.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Kees, het gaat inderdaad naar wens, positieve ontwikkelingen, we gaan de goede kant op. Natuurkieker Coby

   Verwijderen
 3. Dat ziet er allemaal goed uit, mooi gedaan samen.
  Fijn weekend, groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Coby,

  De basis is nu wel gelegd met dit mooie promotiemateriaal. Aan dit en jouw enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen. Nou nog een flinke toeloop van klanten, dus een beetje netwerken en bekendheid bij de juiste instanties zal de volgende stap moeten zijn. Tenminste, dat denk ik. Heel veel succes in ieder geval!

  Groetjes,
  René

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja René de basis is er en nu moet het verder uitgebouwd worden, maar ook dat gaat goed komen. Veel aan de weg timmeren en overal kenbaar maken wat ik doe, een netwerken is een vak apart, maar ook daar word ik steeds beter in :-)
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Coby,
  ziet er echt heel gaaf en professioneel uit.
  gefeliciteerd met deze prachtige aanwinsten.
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er heel mooi en verzorgd uit. Leuk dat je ook een folder hebt, je pakt het goed aan. Heel veel succes met het verder uitvoeren van deze leuke uitdaging
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

10 soorten Lieveheersbeestjes

Diverse soorten vinken voor de lens

Jan en Jacob zijn twee rood/zwarte nachtvlinders